| AnaMaria1453 a întrebat:

Am citit pe net ca persoanele blonde cu ochi verzi sunt predispuse la multe alunite. Eu sunt asa si am peste 100 de alunite(limita normala) si aproape ca, cresc una langa alta si uneori ma mananca acolo la incheietura mainii drepte unde aveam o alunita si acum am 4. imi cresc repede cand stau la soare si nu prea am ce sa fac. doar nu pot sta numai in casa toata ziua.Sunt din Suceava. Imi recomandati ceva? Mentionez ca nu am decat 2 alunite rosii una mica pe mana ft mica si una mica pe buza de jos...in rest sunt toate rotunde si cafenii si am doar 3-4 putin scoase la exterior ca ma tot scarpinam si s-au marit dau funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Empathizer a răspuns:

Alunitele adevarate nu dau mancarimi. Mergi la dermatolog, poate unele din ele sunt veruci sau condiloame.

| RazerAbyssus a răspuns:

Si eu sunt blond cu ochii verzi, si am multe alunite. Dar nu am probleme cu ele. Du-te la deroatolog neaparat daca ti-au iesit mai multe alunite!

| Forevăr a răspuns:

Ar trebui sa mergi la doctorul de familie care-ti va recomanda un dermatolog.
Si eu am multe alunite, dar nu ma mananca cand cresc ..Eu le-am 'mostenit' big grin.
Asa ca...du-te la medic happy
Succes!