| Side8 a întrebat:

Buna
am coroana dentara pusa provizoriu si mi s-a dezlipit
am ramas cu ea in paine ????????
dati-mi o idee cu ce o pot lipi sa mananc si eu ceva ca de abia in 9 ian merg la dentista

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa suni la medicul sau clinica care ti-a pus aceasta coroana pentru a iti recomanda ei o solutie provizorie.

Poti intreba la farmacie daca in cazul tau se poate sa aplici solutie de la brandul Corega> cea cu care isi lipesc protezele persoanele cu proteze...
Nu sunt foarte sigur ca functioneaza pentru ca ce ai tu e diferit!

| johnnny123 a răspuns:

Nu o poți lipi cu nimic tu. Adezivii pentru lucrări stomatologice sunt extrem de specializați și nu pot fi înlocuiți cu adezivi pe care-i găsești tu la supermarket. Dacă încerci să faci chestia asta nu vei reuși decât să înrăutățești situația.

| dullcat a răspuns:

Nu o lipi cu absolut nimic! Asteapta pana cand ajungi la medicul dentist.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Incearca un adeziv de proteze, cum ar fi Corega.
Dar cel mai bine ar fi sa iei legatura cu dentista. Eu am numarul dentistei mele, si "am voie" sa o deranjez si in timpul liber, mai ales atunci cand sunt in timpul tratamentului de la ea.

| Anonimboy111 a răspuns:

Tu ne intrebi pe noi daca ti a ramas aia in paine?