Nu e nimic rau in faptul ca mananci pe la 9-10 dimineata. eu manac si pe la 12 uneori. problema e ca mananci seara. incearca sa nu depasesti ora 8 jumate. Pentru inceput, cand ti se face foame seara inainte de culcare consuma un iaurt. sau un mar chiar daca unii zic ca nu e bine sa mananci fructe seara. sau o felie de paine dar sa nu fie alba. mai tarziu incearca sa inlocuiesti aceasta ''gustare nocturna'' cu apa. cand ti e pofta bea apa. litri! asa daca o sa ai burta plina de apa nu o sa mai mananci de ce crezi ca nu poti sa dormi daca nu mananci? ai incercat sa bei lapte inainte de culcare? te adoarme. iti trebuie ceva vointa ca sa slabesti. eu stiu cum e. Redu din prajeli! daca nu poti sa renunti la ele definitiv. alege sa mananci 1 prajeala la 2 zile sau 1data pe saptamana. Cauta retete gustoase care nu implica prajitul (sunt sute ba chiar mai multe )
Fa-ti viata logica. Un program. La... ma scol.La... mananc masa de pranz. Daca nu iti merge, poti sa mergi la doctorul de familie sa-ti dea unul, deoarece el te stie mai bine. Sper sa iti reuseasca!
Funda?
Uite aici
http://www.dorinspoaller.ro/......saptamana/
Si nu manca dupa ora 18:00, fa foooooooaaaaarteeeeeee mult sport;)
Cel mai rau e sa mananci seara, inainte sa te bagi in pat sau la televizor, deoarece toata "energia" acumulata prin mancare nu esti consumata ( prin alte activitati ) si deci normal ca se depune. Parerea mea ar fi ca sa mananci super bine dimineata si la pranz ( astea sa fie mesele tale de baza ) iar seara foarte putin ( fructe, legume sau am inteles ca daca bei apa inainte de masa te saturi mai usor, dar nu stiu cat tine senzatia de foame ), normal ca este greu la inceput, dar dupa ai sa vezi ca organismul incepe sa se obisnuiasca, putina vointa. Evident toate acestea, daca le asociezi si cu putina miscare ( la care sa adaugi l-carnitina, gasesti la orice sala, ajuta la slabit si da energie ) rezultatele nu vor intarzia sa apara. Totul depinde de tine si de vointa ta
Poti incerca asta http://aloeveraforever.ro/cum-am-slabit-35kg te ajuta sa slabesti sanatos si in acelasi timp sa iti schimbi obiceiurile alimentare. Bafta!