| Andre_7229 a întrebat:

Am cumparat de la plafar ulei de ricin. Dar pe ambalaj scrie ca este pentru uz intern. As putea sa il folosesc si pentru par? Fundita:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Elenna_4537 a răspuns:

Buna.
Sigur ca l-ai putea folosi si pentru par. Cam pentru asta se foloseste - pentru cresterea parului.
Eu folosesc de 3 saptamani si deja se vad rezultatele : parul meu este mai lung!
Deci da! Foloseste-l cu incredere. Doar ca trebuie sa-ti speli foarte bine parul dupa pentru ca il ingrasa foarte mult.
P.S : Te poti da si pe gene pentru ca eu m-am dus la medic si a venit vorba si i-am spus ca nu-mi place deloc genele mele pentru ca sunt prea scurte. Si mi-a spus sa folosesc ulei de ricin ca sa-mi creasca.
Sper ca ti-am fost de ajutor. E doar o parere. Sunt curioasa ce cred si ceilalti, chiar o sa intru sa verific.

4 răspunsuri:
| PetreConstanta a răspuns:

Da fara probleme

| ElHuron a răspuns:

Il poti folosi teoretic dar iti recomand sa mergi sa intrebi sau sa cauti pe internet cum se foloseste!

| Corina1325 a răspuns:

Da, am folosit eu. Insa nu e cine stie ce

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Da de obicei ce e pentru uz intern merge si extern. Daca scria doar uz extern atunci sigur nu aveai voie sa-l folosesti intern!