anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am cumparat o ciocolata si am vazut ca expira in 10 zile, are ceva daca o consum, sau?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Poți s-o mănânci liniștită.
Dacă era caniculă, putea să existe vreun pericol, dar așa...
Poftă bună!

| SaveTheNature a răspuns:

Buna -
Nu are nimic.Deoarece daca pe ambalaj scrie ca expira pe 28 decembri de ex, inseamna ca ea de fapt expira tocmai in ianuarie.
Din motive de siguranta data de pe ea se pune mai devreme, insa ciocolata ta nu expira peste 10 zile, ci peste mai multe zile.
ORICUM CIOCOLATA NU EXPIRA LA O ORA FIXAlaughing depinde si in ce conditii a fost tinutahappy

| valentingb a răspuns:

10 zile e la fel cu 30. daca a fost pastrata la rece, e bine
am cumparat din caufland mai veche

| JustDeedee a răspuns:

Expira peste 10 zile, deci o poti consuma inca happy

| selena13portnoi99 a răspuns (pentru JustDeedee):

Daca expira peste 10 zile socoate ca nu mai este buna poti sa te otravesti de la ea.

| JustDeedee a răspuns (pentru selena13portnoi99):

Da sigurlaughing. Expira peste 10 zile, mai poate fi consumata, daca zicea ca au trecut deja 10 zile normal ca nu mai poate fi consumata happy, nu ai cum sa te otravesti de la ea...

| soupflood123 a răspuns:

Nu are rost să rişti; trimite-mi-o mie şi îţi voi spune dacă voi păţi ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este consumabila deoarece expira peste 10 zile...(de exemplu daca pe un ambalaj scrie ca pe 25.12. 2011 expira inseamna ce trebuie sa te estepti ca de atunci incolo va expira adica se va strica)

| IONYUTZ a răspuns:

Da merge consumata.

| Uzzy1993 a răspuns:

Nu are nimic, odata am mancat o ciocolata exact in ziua in care expira. Deci mananca cu incredere ca nu patesti nimic.

| ralucauka a răspuns:

Nu are nimic