anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am cumparat sos de maioneza regal si este acra de parca are otet de ce?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Cit dai, atit face...

| minrest a răspuns:

Iti ia o jumatate de ora sa faci o maioneza din oua, ulei, mustar si lamaie. Daca nu vrei sa iti faci, mai bine renunta la maioneza de fabrica, gustoasa nu e, o gramada de e-uri are, grasime nesanatoasa e plina. Nu e mai bine fara?

| TheAce a răspuns:

Buna. Recomand o mai mare atentie la consumul produselor dubioase, cum sunt cele European Foods, notorii strict pentru pretul extrem de scazut. Maioneza lor contine otet, ma rog, compusi otetati mai degraba. De asemenea, ai grija la colesterol happy.

| JohnCena02 a răspuns:

Nu stiu dar e buna mie imi place asa trebuie ea sa fie chiar daca n-am vazut pe ea sa scrie continand otet

| Levente a răspuns:

Are și oțet.

Ingrediente European Food - Regal Maiomix Sos de maioneza

Apa, ULEI VEGETAL, Zahar, Otet, MUSTAR, Sare, AMIDON MODIFICAT/ E1422, XANTHAN GUM, GUMA DE GUAR/ E412, MALTODEXTRIN, Benzoat de sodiu, Sorbat de potasiu, ALPHA-TOCOFEROL, BETA CAROTEN/ E160a, Arome, PRAF DE GALBENUS DE OU

Sursa: http://www.alegesanatos.ro/......a-372.html

Nu este recomandat mâncarea acestor alimente prea des.

| Levente a răspuns:

Acesta maioneza se foloseste pentru salate cu legume.