Valorile unei analize se interpreteaza numai si numai in functie de normalul laboratorului care trebuie dat in paranteze. Un laborator care nu da in paranteze valorile normale nu merita luat in seama
Hm la mine la policlinica mereu asa fac.In alta parte nu pot da, e cu plata iar mereu dau analize.Aici mi le fac gratis.
Oricum medicii cred ca inteleg despre care limite este vorba chiar daca nu e specificat.
Eu saptamana viitoare merg la urolog.Dar am vrut cu aproximatie sa stiu daca e bine pana atunci, asa pentru mine
Nimeni nu intelege daca nu stie limitele. Fiindca variatiile pot fi imense. Cel mult medicul de la policlinica respectiva stie care sunt valorile normale ale laboratorului. Daca nu stie, inseamna ca pur si simplu presupune ca sunt bune, fara sa aiba nici o dovada in acest sens.
Buna, deci hai sa iti explix, de obicei chestiile astea se intraba la doctor, majoritatea dintre noi habar nu avem ce sunt cifrele alea.Du-te la farmacie, sau mai ine la medicul de familie ca sa te lamureasca, nu e un repros
Din cate stiu eu ar trebui sa scrie pe fisa cu rezultate si limitele normale.
IonBadita1 întreabă: