anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am de 3 zile mancarimi jos, de la ce poate fi? Am fost acum un an la ginecolog tot din cauza asta, mi-au dat niste ovule acum iar a aparut. Tin sa precizez cand ma spal simt o racoare inauntru

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Infectie cel mai probabil

| Raven a răspuns:

Trichomonas, chlamydia, herpesul genital, gonoreea, candidoza vaginală, vaginita bacteriană, toate se manifestă prin mâncărimi deci fuguța la ginecolog.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Du-te la medic din nou...

| MademoiselleCosmina a răspuns:

O infectie care a recidivat.

| vampyremisa a răspuns:

Sper sa nu dai cu sapun si apa in vagin...
du-te la medic, este o infectie care cel mai probabil se trateaza usor.

| BiancaMB a răspuns (pentru vampyremisa):

Acum am luat o ovula si am observat ca de aseara pana azi mi-a scos aproximativ tot

| vampyremisa a răspuns (pentru BiancaMB):

Sper sa treaca repede. totusi, nu opri tratamentul imediat cum simptomele trec, mai tine cateva zile

| Mascarici07 a răspuns:

Buna,

Te rog, da o atentie la medicul acela, nu foarte mare. O sa te ajute foarte repede, doar arata putin de respect si incearca sa lasi baietii rai, ok?

Sanatate!