| Darcs a întrebat:

Am de cateva luni anumite simptome care parcă s-au intensificat în ultima vreme. Am nările uscate tot timpul, in special dimineata, cand ma trezesc este extrem de deranjanta senzatia respectivă, tot timpul mucozitatile nazale se prezintă cu mici sangerari, ma mănâncă nasul aproape tot timpul, mancarimile sunt destul de puternice, iar stranuturile sunt cateva obligatoriu la ordinea zilei. Un alt simptom foarte important este faptul ca mirosul meu a devenit destul de redus. Simt semnificativ acest lucru. Mentionez ca nu sunt racita, nu am racit de multa vreme. Am presupus o rinita alergica, insa nu sunt sigura. Am nevoie de niste păreri inainte de a consulta un medic. As vrea sa stiu daca este ceva grav sau nu si daca pot trata lucrul asta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Cel mai probabil o rinita sau sinuzita.
Consulta un ORL-ist.

1 răspuns:
| Dumitru_Mirela_1990 a răspuns:

Cred că este o rinită alergică. Îți recomand aerosoli cu: first + ser fiziologic https://www.comenziforever.ro/......first-ID60

Întrebări similare