| Raluca_Rusu_1996 a întrebat:

Buna am de cateva luni dureri la tampla nu mereu, adica ma ia durerile vreo 4-5 zile apoi 2-3 zile nu ma mai ia durerile. Si mi se mai duce durerea dupa ureche. Uneori am o durere usoar si uneori ma ia cam tare. Imi mai amorteste fata adica se simte de parca a-si face pareza la fata.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Shammal a răspuns:

Primul lucru e sa nu abordezi situatia cu teama si sa nu te gandesti la tot felul (referire la partea cu pareza).
Corpul este o parte a ta, el asculta ce ii spui tu si este foarte important cum te comporti cu el, pe langa asta are inteligenta proprie si se poate auto-vindeca. Intelegand idea asta, atunci cand ai simptomele respective tine mainele acolo si intreaba-l ce se intampla, spune-i sa vindece acel loc, vorbeste cu corpul tau asa cum vorbesti cu tine, arata-i afectiune si iubire.
Poti merge si la medicul de familie sa vezi ce parere are si el insa nu te lasa afectata de diagnosticul care ti-l da si nu-ti recomand sa iei pastile, poti gasi ceva unguente naturale sau altele de genu. Urmeaza-ti intuitia, acel sentiment din interiorul tau, zi faina.