Poate ai o alergie, poate ai intrat ceva in ochi o geana sau o insecta mica, poate ai o iritatie pot fi mai multe
Cine te poate ajuta? un medic oftamolog
Poti incerca si la cabinetele care vand ochelari de vedere au medici si acolo si intri mai rapid decat la clinicile mari unde trebuie sa mergi cu programare
Daca ai mancarime la ambii ochi, atunci probabil sunt uscati.
Caldura mare si privirea indelungata pe ecran provoc asemenea stare.
Solutia: clipiri cat mai dese, sa se umezeasca ochii!
Ai probleme cu ochii. Din cauza asta. Încep să se slăbească și de aceea. Știu cum este, deoarece am păți și eu. Am fost la doctor oftalmolog. Și acum trebuie sa port ochelari. Trebuie sa mergi la doctor cat mai repede.
Daca ai intrat în contact cu un animal vagabond sau ceva, ar fi posibilitatea să ai conjunctivita cred, nu știu. și eu am avut asta când eram mică, gen și acum am dar mă mâncau mult mai des și mai rău când eram mai mica și asta era, luasem de la sutele de pisici de pe strada care aveau, și am mai dat și hamsterilor :/ pentru asta e unguent sau cevaa farmacie, dar nu știu sigur daca asta e. Ar putea fi, daca zici că e noaptea, și de la lumina albastra de la telefon, laptop, tv, sau daca stai noaptea și citești, și în timpul ăla ochii ar trebui sa fie închiși, sa dormi. Încearcă să stai cu luminozitatea mica și cu filtre de lumina(sa o facă mai portocalie, ajuta) la dispozitive și dacă se poate sa nu te uiți la tv și să citești (daca o faci) când e lumina.
Posibil conjunctivita!
Mergi al oftalmolog ca-i infectioasa si se agraveaza daca nu pui tratament in ochi.
DeeDee817 întreabă: