Dacă ai terminat tratamentul, doctorul ar fi trebuit sa te cheme, sa te vadă, sa constate dacă s-a vindecat, dacă nu, așa ar trebui sa procedeze un doctor.
Cam nașpa cu doctorii ăștia, dau tratament, apoi aia e tot, trebuie învățați sa se organizeze, e și spre binele lor, o vizita după tratament, este bine și pentru el și pentru pacient.Pt el ca mai ia odată bani, pentru pacient ca știe cum sta, dacă sa făcut bine sau nu, apoi sa știe ce trebuie făcut în continuare.
Dar se pare este asa o balaceala generala, care cum apuca. Daca ai arsuri, înseamnă ca nu sa rezolvat.Suna și spui doctorului, poate te cheamă și iei da un alt tratament.
Dar din ce spui, tu nu ai terminat acel tratament, pentru ca tu ai spus ca nu ai luat medicația, ca nu ai avut bani.Un tratament se face cu medicatie prescrisa de doctor, nu doar pe jumate.
In cit timp trece gastrita? La tine no sa treaca daca nu iei medicația prescrisa.Nu văd la ce te așteptai, sa nu iei medicamente și gata sa te faci deja bine.
Așa ca fa bine, ia din nou toate medicamentele și fa alt tratament complet. După, dacă tot ai arsuri, atunci suni doctorul și poate sa iti dea altceva.
Dacă nu-ti da, atunci caută alt doctor, asta e cam pompier, mai ales ca nu programează o noua vizita din timp, știind cand pacientul termina tratamentul.
Așa ar fi normal sa se procedeze, el sa te programeze deja la o noua vizita, atunci cand iti da acel tratament.
Cam asta ar trebuie sa faci. Obligatia ta este sa faci tratamentul prescris. Bine nu ești obligata, dar nu te astepta sa te faci bine daca nu faci ce tia prescris doctorul.
Doar doctorul iti poate spune cel mai bine.
Mergi la doctor si urmeaza tratamentul si tine regimul indicat.
Sanatate!
Am fost și mi-a dat tratamentul acesta dar l-am terminat