anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună!
Am deseori durere de ovare, însă de ceva timp durerile sunt din ce în ce mai dese. Eu fiind o persoană friguroasă, am constant picioarele reci, iar din cauza asta, mă ia o durere îngrozitoare la ovare. La menstruația, la fel, în prima zi simt că mor, atât de tare mă doare. Oare ce ar putea fi? E o posibilitate să fie vorba de un chist pe ovar sau ceva de genul acesta?
Nu cred că am răcit pentru că răceala nu poate ține atât de mult timp, iar plus de asta, m-am tratat de mai multe ori pentru răceală la ovare. Cum simt puțin frig, cum mă ia o durere îngrozitoare de ovare și rinichi.
Aștept un răspuns folositor, vă rog!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

De ce intrebi pe aici? Cu sfaturi de pe site nu te vindeci. Mergi la ginecolog.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu stim, mergi la medic sa faci ecografie numai el poate vedea ce ai ginecologul, poate ai chist pe ovar sau altceva numai la ecograf se descoperă, ce varsta ai?

| 19Mary19 a răspuns:

Eu pățeam asa în trecut. Din cauza frigului, aveam dureri puternice și am fost diagnosticata, de fiecare data, cu anexita. Încearcă sa te protejezi de frig, sa faci sport pentru ca ajuta la circulația sangelui. În timp, anexita duce la sterilitate.

| c4nd4leante a răspuns:

Du-te la un ginecolog, nu mai sta pe gânduri. S-ar putea sa fie ceva grav.

| elemonis a răspuns:

Buna.
Mergi cat mai repede la un medic ginecolog.
Doar un medic iti poate da un diagnostic 100% corect privind cauza durerilor.

| Mihai_Andrei_Neagu_1995 a răspuns:

Fa un test de cancer de coluterin