| Lyy a întrebat:

Am devenit foarte stresata in ultimele doua zile si inima a inceptul sa imi bate repede si nu am putut dormi bine in ultimele doua nopti.Mentionez ca am fost saptamana trecuta la medic si mi-a luat tenisiunea si m-a ascultat la inima si nu era nimic anormal.Se poate ca inima sa imi bata mai tare din cauza stresului? Ar trebui sa mai merg la medic?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| RoxanaGhost a răspuns:

De la stres.Şi mie mi se întâmplă foarte des sub formă de atacuri de panică.Mie mi s-o întâmplat prima dată de la o frică de perfuzii, şi când mi-o băgat-o, ori îmi era frică, ori viteza de la perfuzie.La mine îmi bătea inima tare şi o simţeam şi în burtă şi în gât repede că-mi bate şi mă ia cu frisoane şi călduri şi mi se taie respiraţia, ca şi cum aş avea o piatră pe plămâni. Dacă nu ai aceste simptome e pur şi simplu de la stres.Calmează-te,odihneşte-te că ai nevoie. Sper că te-am ajutat într-un fel. kiss

4 răspunsuri:
| miTzuliK93 a răspuns:

Stres, cafea in exces, energizante in exces, combinate sunt otrava pura. Ma rog, energizantul este o otrava in sine. Ai sa auzi asta de la aproape orice profesor de sport, de exemplu. Emotii, frica, etc...

Fac parte din comportamentul uman, dar daca tie chiar iti este frica, te poti duce la medic. Nimic mai bun decat sa fii prudenta.

| Macryna a răspuns:

E inceput de luna, asta spune totul

| BornToBeLoved a răspuns:

Pai ce stresuri ai draga mea? Evita aglomeratia, discutiile cu tenta agresiva si asa mai
Departe! Alimentatia, de
Asemenea alege o cu grija!
Sper sa nu ai atacuri de panica! Sanatate

| Dragutza266 a răspuns:

Ar trebui sa te relaxezi puțin! Am avut și eu o faza și pentru doua zile am uitat de lume! Eram doar eu și câinele meu! M-am simțit mult mai bine după!