| LissLiss a întrebat:

am doar 16 ani si imi cade parul incetul cu incetul, eu as zice ca aceasta se datoreaza placii pe care o foloseam frecvent. Vreau sa ma apuc de ceva tratament, am auzit de uleiul de ricin care ar fi chiar bun pentru regenerarea parului. Ati incercat? Sau ce alte remedii bune stiti? Multuuumesc! happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Johnia a răspuns:

Salut, uleiul de ricin ajuta dar trebuie sa stii ca mastile trebuiesc aplicate pe par curat (nu gras ca faci mai rau).
Eu folosesc o solutie speciala procurata in farmacie, este preparata dupa reteta... si intr-adevar e efectiva. Inainte incercam si eu uleiuri de maslin, de ricin, diferite masti, dar aceasta solutie mi se potriveste cel mai bine happy
Apropo este o masca buna ( dar eu nu o folosesc din cauza mirosului) o lingura de ulei de ricin, o lingura de miere, un galbenus de ou si usturoi pisat... mirosul desigur este "frumusel" dar are efect. Succes

3 răspunsuri:
| Wøodenpints a răspuns:

Dacă nu te-a deranjat să-ți bagi părul între două plăcuțe ce ating o temperatură de ~200 de grade, probabil nu te va deranja nici să porți perucă.

| N0xEterniS a răspuns:

Buna! big grin
Chiar daca nu sunt fata, pot sa-ti spun ca samponul de urzica intareste parul.
Este sampon, care contine urzica de la Head & Shoulders.
Si mie imi mai cadea parul de la gel, dar m-am spalat cu Head & Shoulders cu urzica si am observat ca nu prea mai cade.Adica, se stie din batrani ca samponul de urzica intareste parul big grin
Dar, nu-ti fa griji, ca la toti cade parul.
La fete cade mai mult, dar baietii raman chiar fara big grin
Nu-ti fa griji, iti cade, e normal sa cada putin, dar nu se observa big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Da de la placa de intins parul.
Incearca s-o folosesti cat mai rar.
Impotriva caderii parului iti recomand sa incerci asta:
o lingura de gaz, o lingura rom, o sticluta de vitamina A(uleioasa), un galbenus de ou.Amesteci bine, aplici pe parul spalat, incepand de la radacina spre varfuri.Lasi timp de o 1/2 ora, clatind apoi foarte bine parul.
Tratamentul se poate face la 2 saptamani.
Te pup!