Salut, uleiul de ricin ajuta dar trebuie sa stii ca mastile trebuiesc aplicate pe par curat (nu gras ca faci mai rau).
Eu folosesc o solutie speciala procurata in farmacie, este preparata dupa reteta... si intr-adevar e efectiva. Inainte incercam si eu uleiuri de maslin, de ricin, diferite masti, dar aceasta solutie mi se potriveste cel mai bine
Apropo este o masca buna ( dar eu nu o folosesc din cauza mirosului) o lingura de ulei de ricin, o lingura de miere, un galbenus de ou si usturoi pisat... mirosul desigur este "frumusel" dar are efect. Succes
Dacă nu te-a deranjat să-ți bagi părul între două plăcuțe ce ating o temperatură de ~200 de grade, probabil nu te va deranja nici să porți perucă.
Buna!
Chiar daca nu sunt fata, pot sa-ti spun ca samponul de urzica intareste parul.
Este sampon, care contine urzica de la Head & Shoulders.
Si mie imi mai cadea parul de la gel, dar m-am spalat cu Head & Shoulders cu urzica si am observat ca nu prea mai cade.Adica, se stie din batrani ca samponul de urzica intareste parul
Dar, nu-ti fa griji, ca la toti cade parul.
La fete cade mai mult, dar baietii raman chiar fara
Nu-ti fa griji, iti cade, e normal sa cada putin, dar nu se observa
Buna!
Da de la placa de intins parul.
Incearca s-o folosesti cat mai rar.
Impotriva caderii parului iti recomand sa incerci asta:
o lingura de gaz, o lingura rom, o sticluta de vitamina A(uleioasa), un galbenus de ou.Amesteci bine, aplici pe parul spalat, incepand de la radacina spre varfuri.Lasi timp de o 1/2 ora, clatind apoi foarte bine parul.
Tratamentul se poate face la 2 saptamani.
Te pup!