| ralucar226 a întrebat:

am doar 44 de kg la 14 ani medicu mi-a spus ca trebuie sa ma mai ingras da nu stiu cum ca nu prea am pofta de mcnare ce as putea face sa am pofta de mancare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Buna! Incearca sa iei timp de o luna de zile vitamine. http://www.i-medic.ro/medicamente/supradyn%C2%AE-comprimate

| Visatoarea a răspuns:

Vitamine,intereseaza-ta la farmacie ca sunt pastile care cresc apetitul. Multa sanatate! Mens sana in corpore sano

| TommyHilfiger a răspuns:

Ia-ti o pizza mare si mananco toata, fara sa te opresti. Impuneti nu te lasa, termino. Asa o sa ai 4000 de kalorii in plus si o sa stai bine.

| justagirlll a răspuns:

Stai calma eu am 40 tot 14 ani si arat destul de ok.depinde de metabolism, nici eu nu pot sa ma ingras

| Windswept a răspuns:

Depinde si de inaltime.Ce inaltime ai? De exemplu stiu o fata tot de 14 ani care are 39 dar are ca inaltime 1.57. Oricum pai pentru inceput ar trebui sa mananci lucrurile care iti plac in cantitati mai ridicate decat de obicei.

| ralucar226 explică:

Nici eu nu arat rau dar trebuie sa ma ingras ca de nu ma trimit pe nu stiu unde pentru ca doctoru zice ca sunt prea slaba

| ralucar226 explică:

Eu am 1, 57 eu ma vad bine dar doctoru e dus cu capu mi-am facut analize si tot dar zice ca trebuie sa ma ingras de nu ma tr pe la psigholog