| cmmx03 a întrebat:

Am doi catei ciobanesti caucazieni si trebuia sa-i vaccinez azi, la 8 saptamani, dar doctorul veterinar a spus ca vine luni si ca nu are nimic daca intarzie putin vaccinul. Asa este? Imi e teama sa nu li se intample ceva.

Va multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AlyiX a răspuns:

Stai linistit si mie mi s-a intamplat ok dar la mine e alta rasa (pechinez) oricum nu te speria doctorul stie ce zice!

4 răspunsuri:
| C3NsUr3 a răspuns:

Nu are nimica

| alessia5158 a răspuns:

Stai linistit --- nu se va intampla nimic rau!

| Porfireanu_Mirabela_1990 a răspuns:

Buna seara! Va rog daca vreti sa ma ajutati cu o informatie. am primit si eu cadou un pui de ciobanesc caucazian, are doua luni si o saptamana si as vrea sa stiu ce mancare e recomanadata pentru aceasta rasa! Va multumesc anticipat!

| Antonia30 a răspuns:

Alyix are dreptate, veterinarul stie ce zice, are experienta de mult timp, tata e veterinar si de multe orima mira cate lucruri tine minte si cat de rapid le facewinking