| Kirsten a întrebat:

am durere mari in zona lombara a coloanei vertebrale, jos si imi da dureri un zona soldului piciorului sting. Sincer, la incepu nu ma durea tare, apoi s-a acutizat. Ma gindeam sa-i zic mamei despre asta, dar la moment ea sufera de herni tot o boala de spate si nu vreau s-o indispun. Eu vreau sa stiu mai precis de ce simt durere si poate trebuie sa fac ceva exercitii fizice pentru a indrepta spatele. Pina acum n-am avut probleme de spate. Eu ma gindesc, ca am aceste dureri din cauza efortului depus in vacanta cind am plecat la vila la tara, si acolo am mai facut niste treburi casnice pe afara. va rog ajutati-ma ma doare ft tare si nu pot sta asezata pe scaun la ore (scuze de categorie, n-o gasesc pe cea cu sanatatea)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Asta este categoria sănătate, ai postat bine!
Te poţi duce la medic pentru nişte analize, eventual o radiografie.
Te pup!

| Kirsten explică (pentru anonim_4396):

Da,dar la moment mama sufera de hernie, hernia poate fi ereditara? straight face pur si simplu nu am nici o experienta in acest domeniu si nu stiu ce sa fac...

1 răspuns: