Avc nu faci numai de la lovituri la cap. Dar nu este cazul tau. Esti racită.
Avc nu ai pentru că nu ai mai fi putut să scrii.
Analizele nu trebuie să dureze atât de mult. Trebuia să schimbi centrul de analize cu unul care ți le făcea mai repede.
De o tensiune arterială mărită nu ai spus nimic. Aceasta poate să provoace durerile din spatele capului.
O radiografie se putea face.
Dar nu ne punem noi în locul medicului.
Sfatul meu este să suni la 112; și să ai la îndemână documentele medicale: diagnosticul medicului și rețeta de medicamente.
Ma duc la spital, mama mea lucrează acolo, însă am tensiunea bună 10 cu 4
Am fost ieri la medicul de familie și mi-a zis ca dacă analizele medicale ies bune, trebuie să mă vadă un neurolog
În seara în care am fost diagnosticata cu răceala am făcut un atac de panica și atunci aveam tensiunea 9 cu 7
Doar mi e frica sa nu am ceva la cap.
Incearca te rog sa faci tot posibilul cu parintii tai cat de repede poti sa obtii un consult la ORL. Ia o trimitere de la medicul de familie si sa te programeze la un consult ORL. Cei de acolo sunt specializati pe tot ce tine de gat, urechi, sinusuri. Daca zici ca te dor si urechile si te ameteste posibil sa fie o problema cu urechea interna, ea se ocupa cu echilibrul corpului. Eu iti spun din propria experienta ca am fost diagnosticat mai demult cu Sindrom Cohleo-Vestibular (poti sa cauti pe internet informatii). Stai linistită ca nu e AVC. Incearca varianta asta cu un consult la ORL, iti spun ca merita sa incerci.