| Maria_7245 a întrebat:

am facut astazi un test de sarcina...

am o intrebare...intre partea albastra si cea alba (care se baga in urina)

inainte de facerea testului nu este nici o linie

asa?

eram foarte speriata si agitata si nu mai stiu exact

o linie mi-a aparut

dar nu stiu este negativ

sau linia era pe test

voi ce ziceti?straight face

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Tacii a răspuns:

Nu stiu daca te pot ajuta,dar cred ca poti sa mai faci un test de sarcina si vei vede, este cel mai bine, cunosc o fata care la fel.nu stia sigur.cu liniile alea si a facut inca un test. daca este la fel.du-te la farmacie si poti intreba farmacista.si ea iti va da informatiile necesare. fundita?happy:*

| AmandytaErhan a răspuns:

Sigur, inainte nu e nici o linie apoi apar ori una ori 2! te pup... funda pls

| Diaste a răspuns:

La inceput nu este nicio linie. daca dupa timpul indicat pe prospect nu se face decat o linie atunci testul a iesit negativ. daca se fac 2 linii atunci testul este pozitiv( deci esti insarcinata). asa ca daca ti s-a colorat o singura linie poti sa stai linistitabig grin

| veronica a răspuns:

Nu esti insarcinata

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca ti-a aparut o linie, este negativ. Tu nici macar nu ne spui despre ce marca de test este vorba, deci e imposibil sa stim cum ar trebui sa arate. Oricum, un test pozitiv are doua linii. Nu uita, daca a fost negativ, sa-l mai repeti peste cateva zile (doua daca l-ai facut la peste 7 zile de intarziere a menstrei, 4 daca l-ai facut dupa 6-7 zile de intarziere).