| Alexx99 a întrebat:

Buna,am facut o indigestie urata sau sunt balonat rau.Ieri dimineata am mancat 2 snack-uri, si 1 pachet de biscuiti(in mod normal nu am pati nimic de la asta), cand am ajuns acasa am mancat un hamburger si am simtit ca``sunt plin``. Dupa vreo 1h a inceput sa ma doara stomacul tare, am luat 2 linguri de miere de albina(pentru ca am auzit ca are efect de laxativ), dimineata asta am luat 1 lingurita de bicarbonat de sodiu si tot nu a incetat.Ce pot face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mierea are rol laxativ dacă este utilizată cel puțin o săptămână, nu iei două linguri și gata!
Bea ceai de crușin, este laxativ.
Pa, pa.

3 răspunsuri:
| facepalmlol a răspuns:

Indigestia e atunci cand iti faci wc-ul dormitor, daca ma intelegi.
Probabil ti-a cazut greu la stomac, ai mancat repede.Ia un triferment sau bea si niste cola ca ala te face sa ragai si simti cum te desumfli.

| Isabella95 a răspuns:

De la bicarbonat eu zic ca te-ai balonat

| HoneyPot a răspuns:

La ce dieta ai nu m-ar mira sa fie o criza de gastrita - dureri de stomac asociate cu constipatie si balonare. Mai mananca si tu ceva mai sanatos, o supa, un mar, un iaurt acru sau ceva. Iti risti sanatatea cu ce ai zis ca ai mancat.