| mateia821 a întrebat:

Buna! Am făcut o mare prostie. Acum câteva luni, mai exact de Crăciun, am observat ca am 2 suvite mici in față care ma deranjau și nu stăteau cum le puneam eu. Asa ca mi le-am tăiat. E ca și cum m-as fi ras in cap. Nu se vede prea tare. De atunci și pana acum, parul a mai crescut cu vreo 3 sau 5 cm dar tot regret.
Ca sa nu se observe, am încercat sa îmi fac cărarea pe alta parte pentru ca eu o aveam pe mijloc și se observa destul de tare acea zona din cap.
Nu știu ce sa fac, mi-e frica. Nu i-am spus mamei pentru ca ma tem ca o sa reacționeze urat. Nu știu cum sa îl fac sa crească mai repede. Sau ce as putea sa fac sa nu se vadă. Ma poate ajuta cineva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| UnDiavol a răspuns:

Nu știu cât va dura dar știu ca îți va creste la loc posibil sa dureze câteva luni nu te mai îngrijora Denisa happy o să-ți crească la loc

3 răspunsuri:
| UnDiavol a răspuns:

O să-ți crească înapoi nu te mai îngrijora ai loat o lecție data Viitoare nu vei Mai face așa sti Spune-i mamei tale probleme pe care o ai și se rezolva nu-i nimic nu-i ceva grav este normla ai vrut sa încerci ceva nou e ok

| mateia821 explică (pentru UnDiavol):

Mulțumesc mult! Dar va dura un an sau chiar 2 pana va creste înapoi.

| UnDiavol a răspuns (pentru mateia821):

Nu știu cât va dura dar știu ca îți va creste la loc posibil sa dureze câteva luni nu te mai îngrijora Denisa happy o să-ți crească la loc

| UnDiavol a răspuns:

Mersi frumos pentru funda Denisa happy