| simo80 a întrebat:

am facut o urocultură si am o infectie urinara urată tratament? care sa si aiba efect cu adevarat si sa imi treaca stiti? iau nolicin si urisan. si inca ceva nu stiu cauza infectiei imi trebuia la baie mult si des fara durere sau usturime si de la ginecologie mi-a zis sa fac si o urocultura ce a produs infectia asta? sexul sau ce? o sa imi treaca vreodata? sau nu? si apropo fara glume ca eu chiar sufar

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca faci tratment conform uroculturii, iti va trece cu certitudine. Infectia poate fi de la sex daca nu respectati regulile minime de igiena (spalat pe maini si organele genitale inainte si dupa sex, urinat dupa sex) sau poate sa nu aiba nici o legatura cu asta si sa fi luat microbul de la o toaleta (nu neaparat publica).

| salomeea27 a răspuns:

Femeile sunt predispuse la infectii urinare si nu se fac in general de la sex ci din cauza ca la noi cele doua orificii(anusul si uretra )sunt apropiate si atunci cand ne stergem microbii pot ajunge la orificiul pe unde urinezi.Infectia o sa-ti treaca existand insa riscul sa reapara. Tratamentul este ok, nolicinul fiind un antibiotic