| Carina112 a întrebat:

Am facut sex neprotejat acum cateva zile iar zilele astea ar trebui sa-mi vina menstruația. Am 17 ani si sunt îngrijorată, el nu si-a dat drumul in mine. Help me.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Si cum ai vrea sa te ajutam? Nu te putem noi proteja, daca tu esti asa de naiva si nu te protejezi.
Daca nu si-a dat drumul riscul de sarcina este foarte mic, se poate chiar inexistent.
Daca nu vrei sa ramai insarcinata prietenul sa foloseasca prezervativ.

2 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Pentru a alunga indoiala/stresul/sarcina si bts-ul, folositi prezervativul!
Asteapta sa treaca 14 zile de la actul sexual si iti vei face un test de sarcina.
Nu putem sti noi daca amicul tau a scapat ori nu ceva din lichidul lui.
Alta data, atentie mare si protectie!
O seara bunahappy

| Adry05 a răspuns:

Depinde si cat de activa sexual este viata baiatului. Exista foarte mici sanse sa ramai insarcinata si de la un lichid care-l elimina in timpul contactului. Mai asteapta sa vezi, poate totusi iti vine. Data viitoare sa te protejezi.