| Cristinacrs16 a întrebat:

Buna, am făcut un abces la gingie și mi s-a umflat foarte tare cu tot cu fața cum pot sa l desumflu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Clatesti de multe ori si indelungat gura (partea umflata) cu ceai de MUSETEL mai concentrat )pana ce pisca, dupa care scuipi si repeti).
Clatirea se face cu cate o cana de ceai, de 4-5 ori pe zi, pana ce se dezumfla complet (4-5 zile).

| Yaesmin a răspuns:

Nu te mai gândi câteva zile.

| Cipi1212 a răspuns:

Să pui ceva rece pentru a se dezumfla. Și să iei tetraciclină pentru infecție.

| Mindfulness a răspuns:

Nu poți, nu te lua după unii că poți să mori de la așa ceva. Am avut eu și mi s-a umflat până la ochi, poți face septicemie. Du-te urgent la stomatolog nu mai sta așa, eu m-am operat și am scăpat ușor, nici nu doare. Daca iei antibiotice după ureche nu e recomandat, trebuie sa îți prescrie medicul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar cu antibiotic fuga la stomatolog sa vada de la ce si ce este acolo

| DontActLikeMe a răspuns:

Antibiotic si antiinflamator (augumentin si ketonal)

| Diana4you97 a răspuns:

Antibiot iar apoi la dentist/chirurg să îți elimine infecția. Probabil ai nevoie de un tratament pe canal.