| Gyagy a întrebat:

Buna! Am facut un avort medicamentos si am sangerari foarte mici desi au trecut 24 h, stie cineva daca e ok?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la doctor

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Bună ziua, experienta neplăcută prin care treci trebuie discutata doar cu un doctor, persoana din domeniu, cu studii, care îți poate da un răspuns sigur, ce primești aici pe TPU, nu sunt sfaturi 100% safe, de la persoane ori pe lângă subiect, ori care au avut alte experiente sau chiar deloc.

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Nu știu ce este îngrijorător, ca răspunsul este anapoda și la modul " amuzant" sau ca tipa chiar are o anumita problema și cauta doar ajutor.

| Violleta2022 a răspuns:

Avortul medicamentos se face sub stricta observatie a unui medic, pentru a nu ramane fragment neeliminate din sarcina, care pot duce la infectie, septicemie si posibil moarte.

Mergi urgent la spital sau la medicul giencolog care ti-a prescris pastila avortiva! La nevoie se poate face chiuretaj si antibiotice, care iti pot salva viata.

Sanatate multa!

| darrio2007 a răspuns:

Doar un medic stie daca e ok.
Daca ai facut asta „dupa ureche" poti avea complicatii care te pot afecta tot restul vietii.
Asa ca, fuga la medicul ginecolog.