| ramona_3957 a întrebat:

am foarte multe cosurii pe fata, am folosit foarte multe creme dar nici una nu a dat rezultat, v-as ruga daca imi puteti spune ce pot folosi pentru disparitia cosurilor si sa nu imi mai apara, v-as ruga daca imi puteti raspunde. va multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| premamotion a răspuns:

Mananci sanatos? Mananci multa carne? Ai incercat si ceaiuri/produse de detoxifiere?

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Incearca Zineryt, nu inteleg de ce nu ar puta merge. Este eficient si rapid. Daca nu crezi, du'te la farmacie. Ce iti va recomanda farmacista? In plus, rezultatele nu apar dupa o ora. Rezultatele sunt vizibile dupa cateva zile. Daca tu folosesti azi o crema, maine alta si tot asa... tenul tau se va duce pe "apa sambetei"...

Pa-pa!

| EUSIATIT a răspuns:

Am vazut la tv reclama la crema vicky urmareste si poate te ajuta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca Normaderm de la Vichy. La mine functioneaza.

| Fowls a răspuns:

Zineryt. E 30-40 de lei. 2 aplicari pe zi.

| kiske a răspuns:

Cel mai bine e sa mergi la un dermatolog bun sa iti recomande o crema pentru tenul tau. Nu mai manaca deloc dulciuri, chipsuri.sucuri si mareste consumul de fructe in special merele, bea 2 l de apa pe zi, la 2 zile schimbati fata de perna deoarece se acumuleaza bacterii pe ea ...si trebuie sa ai grija cu ce sapun te speli pe fata, daca ai un ten mai sensibil il iriti si apari cosuri(eu ma spal doar cu apa).

| Lola_5953 a răspuns:

Deci: in primul rand spala-te in fiecare dimineata cu apa recee. nu calca nu calcuta
si seara punea cateva picaturi de ulei de masline pe fata ta si maseaza usor
o sa ai rezultate
promit

| laurentiu2qq a răspuns:

Hai si eu am avut probleme de genu dar mi-a spus si mie cineva ca dupa ce faci baita nu vrebe decat sa te speli cu apa rece deoarece ai pielea mai grasa si cand face contact cu caldura hopa apar cosurile asa ca va trebui sa te speli deacum in colo cat mai des cu apa rece si garntez ca va da roade

Răspuns utilizator avertizat
| DeeDee28 a răspuns:

Eu zic sa incerci cu Zineryt. E destul de scump dar poti sa il iei gratuit daca mergi la medicul de familie si ceri trimitere la dermatolog, iar acesta iti va da o reteta gratuita.La mine a functionathappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foloseste de la Aloe Vera produsul First e foarte bun cu zineryt iti faci pielea praf, mam dat si mi s-a facut pete rosi pe fata si l-am luat la recomandarea dermatologului, sau merge bine cu sapun pe baza de lichid de palmier e foarte bun si in 2-3 zile vezi roadele toate cosurile sti se usca si dispar.succes la cosuri!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista un sapun dermatologi seba med. spala-te cu el inghite cateva pastile de unidox(1 cp pe zi)10 zile si aplica crema brevoxyl.sigur o sa treaca.depinde de ce ten ai tu, cred ca trebuie sa te vada si un dermatolog.bea si ceaiuri pentru detoxifiere.succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inearcasa iti ei tinctura de propolis te dai seara o lasi 20 de min sa intre in piele si apoi unguent mibazon folosestele timp de 10 zile si sa-mi spui daca nu esti multumita