| antoniaidk a întrebat:

Buna! Am fost astăzi la biserica(nu are legatura si nu vreau sa aud glume proaste) si am început sa respir greu,nu puteam sta cuminte, eram agitata, m-am panicat ca nu puteam respira, ma tot jucam cu unghiile si am plecat acasa pentru ca nu voiam sa deranjez cum ma tot foiam încontinuu. Deștepții pățesc asta când trebuie sa stau "cuminte" undeva, dar astăzi a fost cea mai rea, apoi am venit acasa si am plans, apoi mi-am revenit si acum sunt bine.
Eu sunt o persoana super activa si mereu am pulsul peste normal cam cu 80 peste.Ce credeți ca am? Sau ce am avut?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CostinAlamariu a răspuns:

Probabil ai prea multa serotonina sau chiar hipertiroidism.
Ca să reduci serotonina ar fi indicat sa nu mai mananci produse din amidon (paine, cartofi, paste, orez, etc.)

Pentru a diagnostiga hipotiroidism trebuie sa-ti iei temperatura. Dacă 7 zile la rând ai o temperatură mai mică de 37° C cel mai probabil ai hipotiroidism.

13 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

" la biserica...am început sa respir greu...ce credeți ca am?"

e o ghicitoare? - nu știm, spune-ne tu

nu știi nici tu ce? - nu era fum intens in biserica aia

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Pulsul 80 nu este să te panichezi. Sunt zeci de motive pentru care puteai păți asta.

| dullcat a răspuns:

Buna.Am am avut un episod similar cu foarte multi ani in urma, doar ca eu aproape lesinasem, nu mai vedeam nimic in fata ochilor.Am reusit totusi sa ies afara din biserica, la aer. Apoi mi-am revenit si nu mi-am mai batut capul deoarece nici nu s-a mai repetat.

Daca patesti asa des, ar fi cazul sa mergi la medic.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atac de panică.

| awspam a răspuns:

Deja cand spui biserica plans si puls e clar
iti trebuie o sapa in mana si aer curat
restul se rezolva de la sine dar sapa in mana si aerul curat nu
presimt ca acum ai sa ma injuri ca sa arati ce afectata ai fost tu
ai sa faci pe victima vai cat a plans ea si ce rai sunt uni
eu spun sa iesi prin natura
bafta

| Smmo a răspuns:

Nu te panica. Se mai intampla. Deja este si cald...
Presupun ca nu mancasei sau bausei ceva inainte de slujba, deci pulsul mare ar fi oarecum justificat doar daca te-ai grabit tare pe drum sau te-ai certat cu cineva.
Cand mai mergi la biserica, dupa ce te inchini si pui lumanarile sau ce mai vrei sa faci, stai intr-un loc mai apropiat de usa, sau afara la umbra, ca sa nu deranjezi. Vorbeste si cu preotul daca spui ca ti s-a mai intamplat cand este nevoie sa stai cuminte.
Roaga-te.

| Wolf1988 a răspuns:

In biserica nu prea exista oxigen,doar o concentratie mare de bioxid de carbon de la babe transpirate care incearca sa recupereze pe ultima suta de metri mantuirea eterna.
Greseala pe care o fac majoritatea indoctrinatilor din orice religie este aceea de a -l cauta pe Dumnezeu in diferite locuri cand el este in fiecare dintre noi impreuna cu proprii demoni,aia care nu te lasau sa stai cuminte de exemplu, car cer de mancare lucruri nesanatoare, care te indeamna sa minti, sa barfesti etc.
Demon la figurat, Egou ar fi un termen mai potrivit.
Dar te controleaza indiferent cum il numesti.
De aici ar trebui sa inceapa orice traseu spiritual autentic. Cunoaste-te pe tine insuti.
Biserica are si lucruri bune dar este si o mare pierdere de timp pretios.

| CostinAlamariu a răspuns (pentru Wolf1988):

Te pot asigura că într-o biserică este la fel de mult oxigen ca în orice altă încăpere.

| MiraMiraMira987654321 a răspuns:

Stai in aer inchis. Acolo e multa lume care respira. Mai sunt si lumanarile care ard si consuma oxigenul. E normal sa ti se faca rau. Unii sunt mai rezistenti, altii nu.
Cel ce te asigura ca intr-o biserica e suficient aer, probabil a fost singur in afara slujbelor. Sau... nu a trecut pe la scoala.

| Mariusviatatha a răspuns:

Drac in tine, aghiazma, tu bine

| ShinigamiX a răspuns:

Esti posedatahee hee
E o reactie normala, avand in vedere ca majoritatea clerului sau a celor bisericosi sunt psihopati.
In prezenta psihopatilor avem reactii fiziologice extreme, frica, panica, dureri de stomac, lesin...

| Noname369 a răspuns:

Frecventează biserica mai des fără mișto, spovedește-te și impărtășește-te anual, roagă-te zilnic pentru răbdare, a fost o încercare fizică mai ales că e postul Sf Apostoli Petru și Pavel. Nu ai nimic, nici după masă nu vei mai avea, ți-aș recomanda un momentul ăsta să te rogi și nu faci altceva.