| thefortgod a întrebat:

Buna, am fost azi intr-un spital si am intrat din greala intr-un coridor (PE usa scria ceva gen acces neautorizat interzis biohazard).
Ce-i asta mai exact? Am stat in acel coridor cam 30 de secunde.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

30 de secunde nu se întâmplă nimic.

| FreddieM a răspuns:

Biohazard (pericol biologic) se refera la o substanță biologică care reprezintă o amenințare pentru sănătatea organismelor vii, în primul rând a oamenilor.
Termenul și simbolul pe care probabil l-ai vazut, sunt utilizate în general ca avertisment, astfel încât sa iei măsuri de precauție in cazul unei potentiale expuneri.
Cheers

| dinaprilie a răspuns:

happy semne de genul asta sunt folosite si pentru indicatii precise DAR si pentru a descuraja peroanele sa patrunda intr/un loc chiar daca nu e asa biohazard un simplu hol.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa te transformi in Hulk. Eu zic ca esti putin paranoic atat, nu patesti nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta cu numele de utilizator S4I7 imi raspunde mie si apoi ma ignora ca sa nu ii pot raspunde, ce patetic, ii e frica de replica la modul dai si fugi.

Pur info pentru S4I7, utilizator de nici o luna :
Nu te-a intrebat nimeni nimic in primul rand si in al doilea rand raspunsul meu e pentru el si te-ai trezit tu sa o iei personal ca un trol morocanos iesit din pestera. Intra inapoi si scuteste-ma.