O albina te-a intepat!
Freaca-te cu sare, sau puneti spirt si asteapta sa se desumfle!
Pls imi dai fundita?
Daca era albina, uita-te bine sa vezi daca mai este acul acolo. Daca da, apasa pe pielea ce inconjoara umflatura (ca atunci cand ai stoarce un cos) si scoate acul. Daca trec cateva zile si inca te doare, du-te la un medic.
Ca sa dezinfectezi locul, dupa ce scoti acul(daca este), da cu niste rivanol sau spirt.Bafta si la mai multa atentie
Musca nu era pentru ca nu avea cum sa te intepe asa ca ramane doar viespe sau albina. Cum albina isi lasa acul acolo si presupun ca nu ai observat nici unul atunci inseamna ca ai fost intepata de o viespe. Da cu otet pentru ca este acid si veninul viespii este bazic si se vor neutraliza. Daca simti ca nu mai poti respira sau ceva de genu suna urgent la salvare pentru ca inseamna ca intri in soc anafilactic, dar cum nu ai intrat pana acum slabe sanse. Da cu otet si o sa-ti treaca in max 2 zile. Sanatate.
Daca era albina o sa iti treaca umflatura in cateva zile asa am patit si eu mai demult
Dar cel mai bine este sa mergi la un doctor sa vada despre ce e vorba.
Vezi daca se umfla mai rau sau daca nu'ti trece mai bine ar fi sa te duci la doktor. poti fi alergika la albine sau viespi
Of doamne, ce urmeaza? Sa va rupeti o unghiuta si sa intrati in panica? Incerati sa ignorati, e O ALBINA, for god's sake.
Asa pateste oricine cand il inteapa albina. Nu te ingrijora, nu o sa patesti nimic.