"par de pisica care daca ajunge in plamani, mori."
Inseamna ca eu traiesc periculos. Am pisici de mai bine de 20 de ani, dorm pe capul meu.
Nu se intampla nimic daca inghiti par de pisica, e aceeasi treaba cu parul de om.
La tine e efectul placebo.
Nu ai inhalat. Asa și eu pățesc când stau pe lângă pisici și le ating de exemplu. Ca și cum as avea par în gât.
Asa sper, acum nu mai simt nimic
''inhalat par de pisica care daca ajunge in plamani, mori.''
Sa ne dai si noua studiul ala care arata asta
Otherwise Nu patesti nimic medical din cauza asta.
Bine asa zic ''neinformatii'' astia de medici.
O sa le zic sa vina pe TPU sa invete meserie ca degeaba AU INVATAT sute si mii de carti
PS: VEZI ca fratele matusii a avut o INFECTIE sau o boala grava provocata sau nu de o infectie.
Nu chiar mori însă s-ar putea să te îmbolnăvești la plămâni, să răcești sau să faci chiar aprindere. Din păcate nu știu ce ai putea să faci pentru că e greu să-ți dai seama dacă ai inhalat sau nu. Însă dacă zici că l-ai simțit în gât probabil că nu a trecut mai departe.
Am pățit-o și eu cu părul de pisică, mi-a ajuns în plămâni și tot răceam o dată pe lună cam, până când mi-a dat doctorul niște antibiotice foarte puternice și am expectorat părul o dată cu flegma.
Fratele matusii mele are taiata o parte de plaman din cauza asta... Imi e frica! Nu stiu daca am inhalat sau nu, ca am baut repede apa, dar daca s-a dus in plamani repede si bautul apei a fost prea tarziu? cum aflu daca am inhalat sau nu?
Cred că singura soluție e să mergi la doctor și să faci o radiografie, acolo ar trebui să se vadă.