| i0ana a întrebat:

am fost diagnosticata cu colecist malformat si dischinezie biliara. Nu am avut pana acum astfel de probleme insa am inteles ca sunt destul de neplacute. Daca ma puteti ajuta as dori sa stiu, aceste afectiuni ale bilei sunt vindecabile sau doar pot fi mentinute la un nivel cat de cat normal prin diete s.a.m.d? Mentionez ca nu am avut varsaturi ci doar dureri de stomac si de cap. Va multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Empathizer a răspuns:

Daca fierea ta are o forma neobisnuita, nu ai cum sa corectezi asta. Asa te-ai nascut si asa o sa traiesti pana la adanci batranete. Dar, ca sa nu-ti produca neplaceri, pe langa eventualele medicamente recomandate de medic, poti lua in fiecare dimineata, pe stomacul gol, o lingura de ulei de masline amestecat cu o lingurita de zeama de lamaie.

0 răspunsuri: