Da, poti face sex. Problema este depre ce infectie este vorba, fiindca daca e vorba de HPV, ar trebui sa-ti protejezi partenerul cu prezervativ petru toata viata. Si de ce tocmai in octombrie cauterizarea? Mi se pare ca o amani prea mult.
Ovulele cu betadine au rol de dezinfectant. si nu cred ca iti este interzis "sexul", daca medicul nu a specificat aceasta interdictie... dar intreaba-l, este tot om...nu D-zeu...
Schimba doctorul urgent chiar daca faci un efort financiar. Asta nu am mai auzit cu asemenea programari. Prietena mea a avut si intr-o saptamana a rezolvat tot. Acum e ok. De preferat nu pentru sex ca sa te protejezi tu pe perioada tratamentului pe care ar trebui sa-l faca si partenerul tau, in aceeasi perioada. Mult succes cu noul doctor!
Bună.
Atâta timp cât urmezi un tratament este interzis contactul sexual. Regula este să se trateze ambii parteneri.
La ce minte "luminată" ai fost de ți-a dat numai ovule?
Un tratament înaintea cauterizării trebuie să aibă: spălături vaginale, ovule sau cremă cu aplicator, pastiluțe dacă este necesar (un antibiotic) timp de 7 zile. Partenerul doar se spală cu aceeași soluție care o folosești și tu seara la culcare și folosește crema. Cauterizarea se face după ce a trecut menstra, la maxim 3 zile pentru ca în perioada următoare să se poată vindeca așa cum trebuie (descuamarea zonei tratate).
Mai consultă un medic dar "destupat " la meserie.
Cauterizarea o faci acum, după tratament și menstră, nu în octombrie. De ce nu te-a chemat imediat după revelion, pe 1 ianuarie? Tare prost medicul ăsta, habar nu are pe ce lume trăiește. Uite așa vă mănâncă sănătatea!
Mare grijă.
Pa, pa.