| bombonika18 a întrebat:

am fost ieri la oftalmolog si mi-a pus in ochi niste picaturi ca sa mi se dilate ochii, si m-a chemat ca sa revin si azi, si mi-a pus din nou picaturi. Este o mica problema, nu prea mai vadla apropiere, si urmeaa tezele..doctorita mi-a zis ca o sa-mi treaca in 14 zile.dar totusi, nu exista niste picaturi ca sa-si revina, ca m-am saturat sa vad asa prost

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ComputerGeek a răspuns:

Mda, si eu port ochelari si mie imi punea picaturi in ochi, iar dilatarea pupilelor este exact ceea ce fac acele picaturi, astfel incat ei sa poata vedea ochiul mai bine...Ciudat ca ti-a spus ca iti va trece in 14 zile...Mie, sincer sa fiu, in cel mai rau caz, adica prima data cand mi-au pus picaturi, n-a durat decat vreo 2 zile.

Un sfat as avea, poate pentru urmatoarea data cand vei avea nevoie de picaturi, poate n-o sa mai ai, dar e bine sa tii ochii inchizi dupa ce ti se pun picaturile, ajuta ca pupilele sa revina mai repede la normal.

3 răspunsuri:
| InvisibleTouch a răspuns:

14 zile? Ce picaturi sunt alea? Eu am fost acum cateva saptamani la oftalmolog si mi-a pus picaturi pentru dilalarea pupilei. Este adevarat ca nu vedeam deloc la apropiere dar efectual a durat cateva ore straight face E foarte ciudat ca la tine dureaza 14 zile...

| Bella99 a răspuns:

Din pacate nu....va trebui sa astepti!

| IonutLove a răspuns:

Nu iti face probleme o sa iti treaca