| Awwwww a întrebat:

Am fost intepata de o capusa, dar ea chiar atunci se,, lipea" de mine. Cand am scos-o era intreaga ( avea si capul), iar cand am omorat-o nu avea sange de al meu. Acum ma tem sa nu mi se transmita vreo boala.In locul intepaturii nu s-a umflat si nu ma doare decat daca strang mai tare.Am citit pe internet sinptomele dar nu am decat greutate la stomac pe care o am din cauza bacteriei H pylori ( pe care o am cam zilnic sad ). Oare am ceva grav?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| secretlove2014 a răspuns:

Nu ai nimic daca nu ai simptome,stai linistita, si nu mai citi de pe net toate prostiile ca nu te incurajeaza nimeni acolo decat mai tare te streseaza, si daca te mai inteapa vreodata vreo capusa sa nu o smulgi ca nu e bine, trebuie sa iasa singura si pentru aceasta iti trebuie un bat de chibrit (varful )inmuiat in apa pentru a desena un cerc imprejurul ei, ea adora mirosul de fosfor si iasa singura fara sa o smulgi

3 răspunsuri:
| Tudor_Daniel_1993 a răspuns:

Eu zic ca trebuie sa te consulte un medic, si fratele meu a patit asa si a luat antibiotice prescrise de medic preventiv

| piratuu a răspuns:

Du-te la un medic sa te consulte.

| secretlove2014 a răspuns:

Si nu lua antibiotice la ochi, pentru ca ti distrugi altele! da cu spirt in caz de ceva, lasa medicamentele!