| Daiana90 a întrebat:

am fost la baie de dimineata cam de pe la 12 si pana la 6 si m-am ars foarte tare ca am stat cam mult la soare.am mai intrat si in apa normal si m-am dat si cu creme dar m-am ars pe partea din fata pe picioare, burta si fata.sunt fooooarte ingrijoarata, ma ustura putin dar ma sperie ca doamne fereste as putea pati ceva cate se aud cu radiatiile astea... e ceva ce pot face sa remediez raul facutcrying?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Aplica pe piele ulei de masline.

| thelordoftime a răspuns:

Asteapta sa iti treaca ranile, dar odata dat cu crema solara in apa iese din piele si in apa oricum te arzi mai repede ( daca ai si alunite da-te cu crema solara factor 50 si mai bine nu stai la soare de loc )

| stefancelmare7 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa te dai cu o crema hidratanta(nivea)sau altfel de crema. oricum,nu-ti face atatea griji, nu e asa grav, mi s-a intamplat si mie cand am fost la mare.o sa-ti treaca si fara dar ca sa fi sigura urmeaza-mi sfatul.