Inainte, vei face niste teste de coagulare, ca sa vada medicul ca coagulezi normal si nu ai risc de sangerare. Dupa scoaterea alunitei *este singurul tratament posibil), aceasta va fi examinata microscopic de catre medicul anatomopatolog (indiferent daca dermatologul are sau nu suspiciuni privin comportamentul ei)
Ce analize exact se fac nu stiu, dar stiu ca se fac pentru determinarea riscului de cancer. Si daca iti spune ca se poate indeparta fara riscuri, atunci asa e.
Se face anestezie locala. Analze trebuie sa-ti faca dermatologul daca crede de cuviinta, iar alte analize daca sunt necesare o sa-ti spuna chirurgul care te opereaza. Urmari grave pot fi in orice interventie chirurgicala, nicio interventie nu e lipsita de rsicuri, riscurile sunt mici, intr-adevar, dar daca esti curioasa de ele trebuie sa stii ca e posbibil chiar sa mori dintr-o astfel de interventie (si orice alta interventie chirurgicala) si ca o sa ramai cu o cicatrice care pe urma o sa poata sau nu fi estompata cu laser.