| Mititica12 a întrebat:

Bună.
Am fost la ginecolog, sfătuit o cremă dar nu au dispărut.
Acum câteva zile am fost cazată la un hotel și am stat pe o toaletă iar după câteva zile mi -au apărut niște borbonele care nu mă mănâncă doar ca se înmulțesc.
Știe cineva ce poate fi până schimb zilele astea ginecologul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca acum cateva zile ai fost la hotel si ai stat pe wc cand dumnezeu ai mers la ginecolog, cand ti s-au recoltat mostre de la bubele alea si cand au trecut 3 zile ca sa primesti rezultatele de la analize?
Eu ma indoiesc ca ai fost la medic...

| ZappyTV01 a răspuns (pentru Violleta2022):

Bravo fato! am uitat ca recoltarea de monstre e de 72h poate aia chiar troleaza!

| StudentLaMedicina a răspuns:

Sunt probabil condiloame genitale cauzate de virusul HPV şi trebuie să îți faci testul Papanicolau şi testul HPV. Ia trimitere pentru amândouă de la medicul de familie.

| ZappyTV01 a răspuns:

Nu stiu poate ai o infectie, daca se agraveaza du-te urgent la un alt ginecolog daca nu e ok.
cauta pe Regina Maria, Sfatul Medicului, MedLife orice!
dar sa nu te panichezi!