| Elena2013 a întrebat:

Am fost la ORl deoarece atunci cand ascultam muzica la casti sau auzeam un zgomot puternic,in urechea dreapta se auzea ca si cum as fosni o punga, era un zgomot ciudat.Doctorul mi-a zis ca aud mai bine cu urechea dreapat decat cu cea stanga si de aceea apare acest sunet.Mi-a dat niste pastile si niste picaturi,insa din neatetie nu mai stiu in care ureche a zis sa pun, parca in cea dreapta.Pana acum asa am pus si astazi cand dadeam cu aspiratorul iar auzeam acel zgomot destul de tare, ceea ce nu mi se intampla pana acum.Asta m-a pus pe ganduri si cred ca in urechea stanga ar fi trebuit sa pun, odata ce aud mai slab cu ea. Picaturile se numesc ALCOOL BORICAT.va rog sa ma ajutati si sa imi ziceti in care ureche trebuie sa pun de fapt aceste picaturilaughing)Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Râzi și nu știi unde să pui!
În urechea afectată.
Pa, pa.

| Raniia a răspuns:

Poti sa pui picaturi in ambele urechii, daca nu-ti mai amintesti, ca de multe ori infectia de la o ureche se poate transmite si la cealalta foarte usor.Alt sfat nu pot sa-ti dau pentru ca nu stiu ce se intampla in urechea ta.

| Azµre a răspuns (pentru Raniia):

Ținând cont de tratament, pentru o infecție sau o otită... în cazul lui pare a fi otită. Chiar dacă nu are dureri.

| onasis1961 a răspuns:

Se pune in urechea cu mancarimi.Acum tu stii care este aceia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Pui picăturile în urechea dreaptă.
Te pup!