| Cristi669 a întrebat:

Am fost operat de hernie inghinala/abdominala (partea dreapta) nu stiu exact care dintre astea doua la spital pe o fisa scris abd. pe cealalta inghinala. Uneori am dureri la *oaiu drept. Cand ma ridic din pat si ma plimb prin casa dupa un timp incepe sa ma doara intre *oaie si picior. La spital aveam un tub (siringa) era pusa sub cusatura voare era asa adanc bagat si de la ila ma doare? Am 16 ani. Multumesc anticipant. Sa raspunda cine o trecut prin asta sau stie dsp. ce este vorba, va rog! Multumesc! TPU de ce nu este permis cuvantul test-icul la sectia sanatate?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| eliancodrut a răspuns:

Pentru asta trebuie sa mergi la medic. Dar unul de specialitate, nu carpaci.
De ce nu e permis cuvantul? Pentuca suntem niste bigoti. Ce ar trebui sa sciem? Bilele respective (nu mi-a dat voie sa lescriu denumirea, de parca cine citeste nu tot la ele gandeste) nu sunt parte ale corpului omenesc? Nu este folosit cuvantul in varii situatii? Dar noi suntem invatati una sa gandim si alta sa exprimam. Unora le este rusine sa mearga si la medic cand au probleme la organele respective. Chinezii au o vorba: nimic din ce e omenesc nu e rusinos.