| Mirceastrumf1234 a întrebat:

Buna, am fost racit 3 4 zile, mi-a curs nasul, dureri in gat si o stare de slabiciune. Acum o zi am avut mucozitati in gat si le am eliminat dar odata cu acestea am vazut urme de sange in ele. Fumez de 3 ani cam 5 tigari pe zi, imi este frica sa nu fie ceva grav, are cineva vreo recomandare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Ilovedinero a răspuns:

Foarte posibila o infectie pulmonara, sau căi respiratorii uscate avand in vedere vremea din ultima perioada.Trebuie sa lasi fumatul câteva zile si sa mergi la farmacie sa iti iei un tratament.Totusi, 5 tigari pe zi nu sunt multe deci te-ai putea si lăsa de fumat

| meli120 a răspuns:

Cam toate motivele ar fi grave deci mergi la doctor.
Nu este de gluma cu asa ceva. Nu o sa iti treaca de la sine.

| andreea1baratiu a răspuns:

Ai putea sa mergi la un medic, TPU nu este un loc potrivit sa pui întrebari in legatura cu sanatatea.