| sunny77 a întrebat:

Am fost racita si zilele trecute mi s-a intors raceala, asa ca am fost la doctorita de familie care mi-a dat antibiotic Duomox 500mg care se dizolva in apa, din fericire pentru mine ca nu a trebuit sa inghit pastila.Am o frica de inghitit pastile de cand eram mica si am inghitit un drops,nu m-am inecat cu el,doar m-am speriat, iar acum cand merg la doctor toti se mira ca nu mi-e frica sa inghit pastile si se uita ciudat la mine.Stiti metode de inghitit pastile,sau cumva sa scap de frica asta? Mereu cand incerc sa apropii o pastila sa o pun in gura in incercarea de a inghiti, ma ia plansul si ma sperii.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| neutrino a răspuns:

O pisezi si o bei cu apa. Daca este capsula, golesti capsula si bei praful cu apa.