De capuse ai auzit?
Stii ca muscaturile lor pot provoca boli atat de grave, care duc la moarte?
Ce dumnezeu cautati la iarba verde, dezbracati?
Ce cauti seara in padure?
Nu sunt căpușe, alea rămân înfipți, nu sunt din alea care să muște și să plece. Și nu am fost dezbrăcați. am și sris mai sus că m-a mușcat și peste tricou! Și pe mainile goale, dar nu am, fost goi. A fost foarte cald, nu puteam să îmi iau geaca pe mine
Ai fost imbracata in combinezon lung, cu manci lungi, manusi si bocanci?
daca ai avut tricou si pantaloni scurti, atunci ai fost dezbraca-ta, ca nu ai avut pieleea complet acoperita.
Apoi, nu te duci seara in padure, ca toata lumea stie ca-s tantari, numai daca nu vrei sa faci ceva ilegal sau rusinos, sa nu te vada lumea. Caz in care, este bine sa nu spui nimanui, ca te duci seara in padure.
In ce privesc capusele, asa spuneti toti, pana va musca si ajungeti la spital.
daca ai dat cu mana pe ea si i-ai rupt corpul, a ramas in piele capul si tot se poate produce boala. Poate-i bine sa citesti despre pericolele statului in iarba si muscaturile de insecte.
Cred că au fost țânțari. Cum crezi că au fost? Țânțarii țiue și îi auzi.
Îi vezi, că zboară.
Era ceva la farmacie pentru mâncărimi, nu mai știu ce, dar te poți duce la farmacie, îi spui farmacistei ce s-a întâmplat, și ea va ști ce îți trebuie.
Au fost tantari, si la mine se umfla rau cand sunt ciupita, este reactia corpului nu ai ce face.Pe viitor cand mai planuiesti o iesire in natura inarmeaza-te serios cu authan.Acum deja faptul e consumat dar sa tii minte ca atunci cand simti ciupitura proaspata te freci repede cu sare si pana a doua zi se dezumfla si nu mai mananaca, daca apuca sa treaca o seara nu mai functioneaza treaba cu sarea si te va manca cateva zile indiferent cu ce-ti vei da