| yoyo_2588 a întrebat:

Buna am implinit 12 ani si am o prietena tot de aceeaci varsta si are menstruatie abundenta din septembrie 2009 si doctorul i-a prescris anticonceptionale pe termen de 6 luni uite ca au trecut cele sase luni de lut ac. dar tot nu ii trece sta in pat 2-3 zile fara sa se poata duce la baie si fara sa se miste nici macar un pic din pat are parca un sindrom willebrand paraca asa a zis si poate din cauza asta ca se dilata vasele de sange nu stiu nu am deloc experienta mama ei zice ca trebuie sa o duca la un endrocrinolog sa ii dea pastile de pubertate precoce cum ar fi Dipherilin m-a rugat sa intreb daca e bun sau daca exista vreun leac in afara de operatie care cred ca ar mutila-o pe viata si la sindromul pe care il are ea nu se poate regla imi plange pe umar iar eu nu pot sa o vad asa mai ales ca o sa am si eu si ma spreie please ajutati-o daca ati avut vreo experienta sau daca cunoasteti cazuri etc.plz

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dozările hormonale şi un ecograf tiroidian.
Un reglator hormonal natural este ceaiul de creţişoară.
Consultă un alt medic, este prea mică pentru pilule, pot apărea complicaţii pe fond de dozaj.
Analize complete de sânge.
Sănătate.
Pa, pa.

| mdaria a răspuns:

Cred ca cel mai indicat este sa mearga la un medic. Acesta ii poate face analize, ii poate spune ce si cum sa ia sau sa foloseasca. Anticonceptinalele sunt pentru reglarea hormonala, dar si inainte de indicarea acestora e nevoie de niste analiye, peste care cei mai multi medici sar.

| yoyo_2588 explică:

Ps :a facut analize si toto asa i-a iesit timpul de coagulare marit sau asa ceva

| rebb a răspuns:

Nu ramane mutilata pe viata daca i se face o operatie! In + n-o sa vada nimeni operatia aia din cauza locului in care va fi facuta. Spune-i sa consulte un medic bun, sau chiar mai multi.Nu e altceva de facut.