| ShadowStar a întrebat:

Bună! Am împlinit 18 ani de câteva luni și încă nu mi-a venit cardul de sănătate.
Pe site-ul lor scrie că se emite automat la împlinirea acestei vârste si se livrează prin poștă.
Știți ce ar trebui să fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cand ai depus actele pentru card, nu ai intrebat si cand il poti ridica, sau cand iti soseste acasa?

| Frank51 a răspuns:

Durează mult să-l primești, eu nici măcar nu l-am primit acasă, a trebuit să merg eu să-l ridic după vreo 3 ani.

| ShadowStar explică (pentru Frank51):

Și a trebuit să faci vreo cerere sau ceva? Am verificat pe site-ul lor și scrie ca nu mi s-a emis încă.

| UserRo10 a răspuns:

Cazul meu: La 20 ani am mers la ghiseu si am aflat ca nu sunt asigurat. Am dus o adeverinta de la facultate si am redevenit asigurat. Cam la cateva luni am primit si cardul

| Cehoslovacia a răspuns:

A trecut 2 ani de cand nu l-am primit happy