| Qazws a întrebat:

Buna! Am in ambele urechi niste expandere (10 mm), iar de vreo săptămâna mi s-au infectat ambele. Ambele urechi aunt rosii si acum a inceput sa imi apara o iritatie si pe gat/fata. Doar zilele viitoare voi putea ajunge la medic, dar pana atunci ce e de facut? Ce creme ar trebui sa folosesc si ce ar trebui sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Este o reactie alergica a corpului, probabil insotit si de o infectie.
1. Indeparteaza expanderele din urechi!
2. Zilnic, de 2 ori (dimineata si seara) aplica betadina in zona gaurilor, unde roseala este mai intensa, iar dupa uscare si un strat subtire de tetraciclina crema, peste intreaga zona inrosita.

| Qazws explică (pentru Bula):

Poate medicul de familie sa scrie reteta pentru crema cu tetraciclina? Nu se poate elibera fara rețetă.

| Bula a răspuns (pentru Qazws):

Se poate si fara reteta.
Daca farmacia nu da fara reeta, atunci poti folosi si alta denumire de crema cu tetraciclina, de exemplu: HEMORSON (este pentru hemoroizi, dar tot cu continut de tetraciclina.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Trebuie sa te vada medicul ORL -ist, el stie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foloseşte Ciprofloxacin picături.