| Dasfh a întrebat:

Bună, am început acum vreo 2-3 săptămâni să mă dau cu ulei de ricin pe păr, la fiecare spălare, mă spăl pe păr o dată la 2 zile. Și acum mi se pare că îmi cade mai mult păr ca înainte, e din cauză că mă dau cu ulei de ricin prea des? Și mai am o întrebare, cam cât timp trebuie să mă dau cu el ca să văd rezultate? Mă dau cu el ca să-mi crească părul mai repede, să mi se întărească firul de păr și să nu-mi mai cadă, dar văd că e exact invers.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uleiul se da doar la varfuri si nu exista niciun studiu despre uleiul de ricin care sa confirme ca e bun de ceva.

| Itanul a răspuns:

Au fost sute de discutii aici dar tu nu ai vazut nici una. Daca radacina parului are grasime/ulei, parul se va sufoca si va cade mai repede.