| tabittha a întrebat:

Am inceput de o saptamana sa fac dans aerobic (acasa) si de cateva zile ma doare spatele de innebunesc. Azi nici nu ma mai pot apleca. Simt ca si cum ma taie cineva de la mijloc. Am incercat cu masaj, creme insa nu ma lasa deloc durerea.Mentionez ca sunt in imposibilitatea de a merge la doctor pentru ca sunt in strainatate si nu am doctor de familie. Stie cineva ce as mai putea face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CoquineNoire a răspuns:

Tine minte,inainte de orice program de sport,fa incalzirea,pentru a evita febra musculara si eventualele entorse, dureri de muschi etc.
foloseste un unguent din plante, intreaba la farmacie totusi.
ia si un analgezic.
bafta!

3 răspunsuri:
| ralucaralu a răspuns:

Probabil nu ai prea facut sport pana acum, si te-ai apucat dintr-o data. Ia un nurofen forte, algocalmin sau ce ai tu acolo pentru durere. Daca e din cauza pe care am zis-o mai sus, probabil iti va trece curand.

| princess a răspuns:

Si eu am facut tot asarolling on the floor)vroiam sa fac niste exercitii bla bla si am tot facut eu o zi doua,trei laughing si dupa aia m-au luat durerile ba de picioare,ba de spate! eu cred ca astea ca sa le faci adecvat trebuie sa le faci la o sala unde te poate supraveghea cineva,si sa nu le faci asa de capu tau! cred ca asta e problema,ca noua ni se pare ca le facem bine si cand colo dam in alte belele big grin depinde unde esti, dar asa pentru durere poti sa iei ibuprofeno, ala e bun pentru toate laughing

| cristibogaciu a răspuns:

Probabil ai o febra musculara