Schimba Diazepamul care este un tranchilizant care da dependenta cu Trittico. Ia cu o ora inainte de culcare 1/3 dintr-o pastila, adica 50 mg. Daca te trezesti ametita si cu o senzatie de lesin, ia 1/6 (25 mg).
Medicamentele nu rezolva problema.
Medicii adevarati trateaza minte-corp- suflet.
Subconstientul prin insomnie incearca sa-ti transmita un mesaj, ca ceva in interiorul tau nu mai este in armonie.
Poate fi o alegere nepotrivita, o relatie conflictuala, o relatie de iubire care nu te reprezinta sau nu te multumeste, incapacitatea de a spune nu, etc.
Te asigur ca nu este nimic din toate astea.
Nu mai lua diazepam. Mai rau te zapaceste. Somnul cu medicamente nu e somn odinitor. Astea sint facute sa tina "calm" (citeste: amortit) o persoana agitata. Mai bine fa miscare pina la epuizare cum spune Igor. Bea seara lapte cald (ferice ca nu ai intoleranta la lactoza!) si daca se poate, si cu o lingurita de miere. Poti bea si ceai de tei. Este si calmant printre altele. Eu il folosesc ca sudorific cind racesc. Pina dimineata nu mai am nimic.
Am revenit tirziu.
NU mai consuma energizante. Din moment ce alergi, banuiesc ca le folosesti. Mai bine apa ( "acqua ceara" - apa simpla, nu chioara ).
Incearca alt doctor. nici eu nu prea dorm noaptea, mai ales pe caldurile astea.
Deeaandreea9156 întreabă: