| chhiritele a întrebat:

am inceput sa iau maleat de ergometrina in speranta ca mi se va opri menstruatia. medicamentul acesta l-am mai folosit si in trecut cand am avut probleme. oare mi se va opri? Nu vreau sa merg din nou la medicul ginecolog pentru ca nu mai sunt virgina si atc ar afla si mama mea, de care imi este rusine si nu vreau sa afle ink (ps am 17 ani)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| karsivan a răspuns:

Este o prostie ca nu mergi la doctor, nu i-l intereseaza pe doctor daca tu esti sau nu virgina si nici nu o sa comenteze aspectul asta, ia niste calciu si mergi la doctor.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

DA, cel mai probabil, menstra se va opri!

Dar, ar TREBUI să mergi IAR la ginecolog şi să ai GRIJĂ de sănătatea ta : TREBUIE identificată CAUZA acestor menoragii ( aşa cum explicam într-un răspuns anterior )!

Toate cele bune.